Experienta


Nu reinventam amanetul, dar îl definim perfect!

Mii de clienti ne-au trecut pragul si au fost multumiti. Ne-am asigurat ca relatia cu clientii nostri este ireprosabila prin comunicare deschisa. Am gasit solutii chiar si când au fost situatii mai dificile.
În Amanet Concret poti avea încredere deoarece experienta ne-a învatat ca doar ascultând nevoile clientului putem construi relatii pe termen lung.
Afla mai multe despre cum functioneaza sistemul de amanet pe pagina de informatii utile. Da astazi valoare bunurilor tale – viziteaza-ne pentru o evaluare!

Împrumuturi rapide fara limita de suma!

Comunicare transparenta!

Flexibilitate maxima!


Întelegem contextul economic actual si ne-am dori sa nu fi existat nicio criza. Însa zarurile au fost aruncate, iar tot ce putem face noi este sa fim alaturi de clientii nostri. În functie de nevoi, gasim solutii preferentiale. Ne dorim ca Amanet Concret sa aiba cele mai avantajoase conditii de împrumut rapid din zona Constanta, Navodari si Ovidiu!


Indiferent ce experiente anterioare ati avut, la Concret, casa ta de amanet lucrurile sunt clare si concrete, fara comisioane ascunse si surprize neplacute. Dorim sa va relaxam in aceasta perioada economica si nu sa va încurcam. În noi veti gasi un aliat de nadejde în lupta cu aceste vremuri neprielnice. Mai mult decât atât, veti constata ca rasplatim fidelitatea si ne dorim sa pastram relatiile cu clientii! Pentru nu fi fi stresati de termenul limita al contractelor, ne-am luat angajamentul sa va anuntam telefonic, in momentul in care termenul scadent a fost atins. In cazul in care nu doriti pierderea obiectului respectiv, nu trebuie decat sa ne informati asupra datei la care urmeaza sa ajungeti. Afla mai multe despre politicile noastre pe pagina de informatii utile.

Am ales sa fim aproape de clientii nostri, de aceea avem prezenta in 8 zone majore din Constanta, Navodari si Ovidiu. Sunteti asteptati oricând, deoarece avem program NON STOP. Vino acum la unul din punctele noastre de lucru pentru a valorifica articolele dorite! Acceptam aur, argint si electronice (laptopuri, telefoane etc.), electrocasnice, precum si alte obiecte Te asteptam !