Amanet Electrocasnice

‚Äč

Daca va confruntati cu o situatie nefericita si lipsa banilor isi spune cuvantul, puteti apela la modul urgent de a face rost de bani - amanetul. Este una dintre cele mai sigure alternative si va ofera avantajul de a va putea folosi de valoarea unor obiecte personale.

Este foarte simplu sa te folosesti de obiecte din propria locuinta pentru a fi salvat dintr-un moment dificil dependent financiar. Ulterior, obiectul lasat garantie poate fi recuperat atunci cand situatia ta financiara se redreseaza.

Printre obiectele pe care le primim in regim de amanet se numara si electrocasnicele. Ele se pot incadra intr-o categorie larga, de la aragazuri, hote, roboti de bucatarie pana la combine frigorifice, frigidere, aspiratoare si altele de acest fel.

Sub ce conditii puteti amaneta obiecte electrocasnice?

  • Electrocasnicele trebuie sa fie noi, fara semne de uzura, eventual chiar tipla protectoare.
  • Pentru ca ele sa fie acceptate si evaluate la un pret cat mai bun, obiectele se evalueaza tinand cont de aspectul estetic, nu sunt acceptate cele cu semne de uzura. 
  • In evaluare se tine cont si de criteriul tehnic, acestea trebuie sa fie functionale la capacitate maxima.
  • De asemenea, vom aprecia si pretul lor pe piata la momentul respectiv, comparat cu cele mai populare site-uri de vanzari sau comparatori de preturi. Un avantaj poate fi si numarul accesoriilor prezentate. Pretul se stabileste in final, de comun acord.