Amanet Aur

Cum te poate scapa aurul de criza economica?

Aurul este intotdeauna la moda, valoros din toate timpurile si rezerva pretioasa in timpurile de criza economica.
Este un metal foarte popular, simbolizand in simtul comun, averea oricarei persoane de rand.

Aurul este o investitie foarte sigura si constanta in timp. Pretiozitatea lui te poate salva din situatii financiare critice, fie ca vinzi sau amanetezi obiectele pe care le detii.
Daca iei in considerare a doua varianta, la Amanet Concret poti gasi servicii viabile, care au in vedere avantajul ambelor parti.

Vino cu bijuteria ta din aur masiv in unul dintre sediile noastre si asteapta evaluarea specialistilor in amanet. In functie de starea in care se afla obiectul
tau vei beneficia de o anumita suma care te va salva temporar din impasul financiar.

Ce fel de aur primim?

Concret Amanet primeste in amanet, bijuterii sau obiecte (din aur masiv de orice tip, lanturi, ceasuri de aur, cercei, inele, bratari, coroane dentare, monezi, lanturi incurcate sau rupte, resturi de metal pretios, obiecte descompletate, fragmente etc), de carataje diferite: 8k, 9k, 10k, 12k, 14k, 18k, 22k, 24k. Puritatea acestor obiecte este stabilita in urma testului gravura-acid (folosind solutii cu certificare, verificare ANPC).

Dupa stabilirea caratajului, obiectele sunt cantarite pe cantare omologate de ANPC si vi se va comunica valoarea - pretul metalului pretios este stabilit tinand cont de pretul bursei internationale (KITCO) din ziua respectiva.