Amanet alte obiecte

‚Äč

Exista diverse obiecte valoroase care nu fac parte dintr-o anumita categorie specifica serviciilor de amanet. Cu toate acestea, daca obiectele indeplinesc unele conditii, ele pot fi amanetate si astfel va puteti bucura de beneficiile aduse valorii lor. Specialistii nostri se vor ocupa de evaluarea corecta a obiectului dumneavoastra si va vor propune un pret proportional cu starea in care se afla obiectul si calitatea materialului din care este confectionat. Va stam la dispozitie pentru informatii detaliate.

In cazul in care obiectele pe care doriti sa le amanetati nu fac parte exclusiv din categoriile mentionate pe site-ul nostru, va rugam sa aveti in vedere o consultare prealabila cu specialistii nostri.

Din cauza reglementarilor legale in vigoare, putem primi in amanet doar anumite obiecte cum ar fi ceasuri care nu sunt realizate din metale pretioase, doar daca acestea sunt insotite de factura, garantie si cutia originala.

Verificarea obiectelor se poate face la sediul nostru, iar daca deplasarea este imposibila, raspundem la numarul de telefon: 0769.167.167. De asemenea, ne gasiti pe WhatsApp la acelasi numar de telefon sau ne mai puteti lasa pe mesaje pe site si pe pagina de Facebook.

Nu uita ca poti face fata unor situatii presante amanetand obiecte care nu iti erau indispensabile dar avantajul este ca le poti recupera cu ajutorul unor conditii.